De Klussenier Harry Kriek

De Klussenier Harry Kriek
De Klussenier Harry Kriek

Bordetstraat 26
1221 HW Hilversum

Dien uw aanvraag in »

0615 02 86 73
06 1502 8673
h.kriek@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 32108601

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Harry Kriek en ik woon met mijn gezin in het bruisende hart van Hilversum.
Ik ben sinds 2005 zelfstandig en met veel plezier aan de slag als Klussenier in Hilversum en in de wijde omgeving van ‘t Gooi.

Het is altijd al mijn grote droom geweest om zelfstandig ondernemer te zijn. En nu na een aantal jaren kan ik zeggen dat mijn droom werkelijkheid is geworden. De eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid en vooral het directe contact met de klant zijn nog steeds punten die mij zeer aanspreken. Van offerte tot eindfactuur kom je als Klussenier bij de mensen thuis en heb je de hele klus van A tot Z in eigen hand.
Uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever.

Mijn klantenkring bestaat voornamelijk uit particulieren, maar bedrijven weten mij inmiddels ook goed te vinden. Ik houd van mijn werk en ga dan ook elke dag met plezier aan de slag. Of dit nu is om te schilderen, te timmeren, te stukadoren complete nieuwbouw en/of renovatie en modern of traditioneel. Maar ook voor het ophangen van een lampje of het verhuizen van een koelkast of het ophangen van een schilderij  kunt u mij benaderen. Voor alles in en om het huis kunt u bij mij terecht. Die nieuwe badkamer die u al zolang wilt, of die zolder die u al zolang wilt laten verbouwen. Ik kan ook Uw droom verwezenlijken.

Mijn motto’s zijn:
"Ik voer alle werkzaamheden uit zoals ik het thuis ook zou uitvoeren, goed en degelijk, want als ik tevreden ben, dan bent u dat ook". Mocht dit niet zo zijn, vertel het dan aan mij, dan kijken we samen naar een juiste oplossing van het probleem/uitdaging. Het nakomen van beloften en afspraken en vakwerk staan ook nog steeds hoog op de lijst.

Ik ben gecertificeerd Velux dakvensterspecialist. Tevens lever en plaats ik deze en kan ik u adviseren over alle mogelijkheden van Velux daglichtsystemen. Als u wilt kan ik ook voor u: een badkamer, een keuken, een tuinhuisje, een openhaard, een aanbouw, een nieuwe vloer realiseren en indien gewenst met u mee naar de showroom. Dan kan ik u ter plekke adviseren over de mogelijkheden. Tevens kan ik de materialen voor u leveren en plaatsen. Het hele project is dan van het begin tot het eind bij mij in handen, tot en met de oplevering. Eigenlijk ben ik een aannemer zonder vast personeel (deze huur ik in zzp), maar ik neem wel de eindverantwoordelijkheid op mij. Dit houdt voor u in dat u bij welke klus dan ook in en om het huis, één vertrouwd aanspreekpunt heeft. Vandaar “Vertrouwd  Verbouwen”.

Heb ik uw interesse gewekt en wilt u nader contact met mij voor een vrijblijvende offerte, een gesprek of advies, mail dan naar bovenstaand adres. Natuurlijk kunt u mij ook altijd bellen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Hilversum voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Dakwerk
  • Dakkapel plaatsen

Beoordelingen van klanten

Harry is een vakman, die keurig werk aflevert. Geeft goede adviezen en draagt leuke iedeeen aan. Wij zullen graag weer van zijn diensten gebruik maken.G uit Hilversum
prima werk geleverd en snel gedaan uit Hilversum
Harry doet zijn werk zeer serieus en is erg klantvriendelijk. uit Hollandsche Rading
De Klussenier in Huizen was te druk daarom werd de aanvraag naar Harry doorgestuurd. Die reageerde snel e. Hielp ons binnen een paar uur. Klasse. Volgende keer gaan we direct naar HarryR uit Huizen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...